Meteen naar de content

Gratis verzending > €20 | 150+ ★★★★★ reviews

  Over ons

    'If you can't grip it, you can't lift it'

  GoudenGrip.nl is een gespecialiseerde webshop op het gebied van griptraining, armworstelen en het ontwikkelen van de armspieren. Zowel onderarm- als griptraining wordt in Nederland en België massaal ondergewaardeerd. Wanneer heb jij voor het laatst iemand gezien die zijn onderarmen aan het trainen was in de sportschool? Helaas zie je dit zelden tot nooit, tot onze grote frustratie. Wij van Gouden Grip zijn er heilig van overtuigd dat de onderarm een van de meest gruwelijke lichaamsdelen is die je kunt hebben, mits deze goed ontwikkeld is. 

  Na jarenlange passie voor grip- en onderarmtraining is het onze missie geworden om deze passie op zoveel mogelijk anderen over te dragen. Door het creëren van deze site hopen we jullie te inspireren om jullie grip en onderarmen ook naar een hoger niveau te tillen. Via deze website zullen we jullie dan ook voorzien van scherp geprijsde artikelen en interessante blog posts, om dit zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken.

  Al onze producten hebben wij fanatiek getest en gebruiken wij zelf ook, daarom staan we er 100% achter. Kwaliteit is onze hoogste prioriteit en we doen er alles aan om onze naam eer aan te houden. Je kunt dan ook niks minder dan een gouden service & kwaliteit verwachten! 

  Kortom, op deze website bent u op de juiste plek voor al uw nieuwsgierigheid, vragen en natuurlijk alle benodigde accessoires met betrekking tot grip en onderarmtraining. Of je nou een atleet bent of niet, een gouden grip is goud waard voor iedereen.

  Veel lees en winkelplezier!

  Stay Strong, 

   Team Gouden Grip

  Job & Thijs

  Team Gouden Grip