Meteen naar de content

Gratis verzending > €20 | 200+ ★★★★★ reviews

    Wettelijke kennisgeving

    Door het openen, lezen en gebruiken van deze site ga je akkoord met deze voorwaarden ("Voorwaarden") en de naleving van alle wettelijke bepalingen en regelingen. Je hebt de wettelijke bevoegdheid om deze voorwaarden te aanvaarden voor jezelf of de groep die je representeert.Indien één van deze voorwaarden onjuist wordt bevonden door een wet,regel, bevel of regeling van elke overheid of bij beslissing van welke rechtbank dan ook, zal deze beslissing geen invloed hebben op de kracht van de overige Voorwaarden.

    Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, heb je geen toestemming om deze site te gebruiken.

    Afzonderlijke documenten op deze site kunnen onderworpen zijn aan aanvullende voorwaarden. In dat geval is dat vermeld in deze documenten.

    Deze site wordt beheerd en geleid door Gouden Grip vanaf zijn kantoor in Nederland. Door deze site te bezoeken, stemt u ermee in dat de WETTEN VAN  NEDERLAND van toepassing zijn op aangelegenheden die betrekking hebben op het gebruik van deze site zonder rekening te houden met de principes van wetsconflicten. Gouden Grip beweert niet dat de inhoud van deze site geschikt of beschikbaar is voor gebruik op andere locaties. Het is verboden de site te raadplegen vanaf locaties waar de inhoud ervan onwettig is. Wie deze site raadpleegt vanaf andere locaties, doet dit op eigen risico en is zelf verantwoordelijk voor de naleving van de toegepaste lokale wetten. Je stemt ermee in dat het Gouden Grip vrij staat op elk moment te beslissen u de toegang tot deze site te ontzeggen.